Informatievoorziening
(digitale folder) op een LCD scherm.Nederlandse ondernemers in het MKB maken nog relatief weinig gebruik van de digitale mogelijkheden om door middel van LCD schermen klanten attent te maken op hun informatie, producten en diensten.

Dit wordt ook wel narrowcasting (in-store advertising) genoemd en was tot op heden alleen nog maar weggelegd voor grote ondernemingen.
Hierbij valt te denken aan: Media Markt, Makro, ING, Jumbo Supermarkten e.d.

Om informatievoorziening via een LCD scherm ook mogelijk te maken voor kleine- en middelgrote organisaties heb ik een nieuw systeem ontwikkeld. Het product bestaat uit een
'kastje' van 10 bij 10 cm dat via een HDMI kabel wordt aangesloten op een normale LCD televisie met HDMI aansluiting. Door middel van dit 'kastje' kan een door mij ontworpen professionele presentatie eenvoudig op de LCD televisie worden afgespeeld. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact.
De presentatie wordt in perfecte kwaliteit (HD) weergegeven.


Een presentatie (digitale folder) kan o.a. omvatten:
 
Algemene informatie/openingstijden;
Afdelingen/team;
Belangrijke mededelingen/evenementen;
Actuele aanbiedingen/reclame;
Nieuwe artikelen/projecten;
Fotopresentatie van de medewerkers/het bedrijf/omgeving;
Presentatie/promotie/advertenties/sponsors enz.

Kortom er zijn heel veel mogelijkheden om met ons systeem informatie op een goedkope, flexibele, maar toch professionele manier op een LCD
scherm te presenteren.


Op basis van een standaard sjabloon van uw bedrijf/instelling is het ook mogelijk om met eenvoudige, door mij te installeren software, zelf informatie en mededelingen op het LCD scherm te presenteren. Hiervoor kan worden volstaan met een korte opleiding aan de betreffende personeelsleden.


Is uw belangstelling gewekt ? Klik hier voor de tarieven.
Een interessant stage essay over narrowcasting lezen? Klik hier. 
 
 

  Klik hier dan kunt u meer informatie over het aantal bezoekers van mijn website bekijken.  

Copyright 2010